Hem > Ny > Motorbåt > Kabinbåt > Grandezza > 33 OC

Grandezza 33 OC - 2013

Klicka på bilden för att visa den större

Grandezza 33 OC , Motorbåt: Kabinbåt

Antal motorer: 1 st
Längd: 10.03 m
Motorns årsmodell: 2013
Bredd: 3.23 m
Motorstorlek: 370 hk
Kojplatser: 4 st
Deplacement: 4.8 ton
Status: Ny
Drivmedel: Diesel
Motortyp: Inombordare
Material: Plast
Kylning: Sötvattenkylning
Motorfabrikat: Volvo Penta D6-370
Gångtimmar: 10 h

Övrigt

Nu säljer vi ut vår demo båt. gång 10 timmar på motorn.

Extra utrustning i denna båt: *Solddäcksdyna i aktern *Landströmsanläggning *Engbo bogpropeller *Bottenmålning *LED belysning i sittbrunn samt under vattnet i aktern. *Engbo ankarspel i aktern *Mörkgrå skrovfärg *Vindruteskydd *Soldäcksdyna med skydd(fören).

Standardutrustning: Raymarine C125 kartplotter, Hydraulstyrning, Strålkastare/sökarljus, Radio + CD/DVD-spelare + 4 högtalare, Specialratt i läder/rostfritt, Vindrutetorkare, 2 st Kompass, Trimplan, Signalhorn, Lanterna, Defroster, Manual bilge pump, El länspump Brandsläckare, Seafire brandsläckningssystem, 3 st batteri Keramisk spis, Wallas Diesel värmare Webasto 3,5 kW, Kylskåp, Vattentoalett, Dusch i toalett + varmvatten 22 liter, Dusch på badbrygga, Pentry med diskho i sittbrunn, Bord i sittbrunn, Skrovfönster, 6 st, Stort panoramafönster i masterkabin, Badbrygga och badstege, Fendrar 4 st + förtöjningspaket, Räcken i syrafast stål, Teak på badbryggan och skarndäck, Teak i sittbrunn, Taklucka med 3 fönster, Kapell svart, Divinycell-sandwich-skrov, Flaggstångshållare, Öppningsbar däckslucka med rullgardin Myggnät, Dynserie till sittbrunn (Silvertex), Matta i kabin, Gardiner i kabin, LED belysning i sittbrunn, Vitt skrov.

Nya Grandezza 33 OC är en representativ sportcruiser vars goda egenskaper grundar sig i välplanerade planlösningar samt smarta detaljer. Vid planeringen har man följt en logisk och konsekvent uppdelning. För och mittkabinen är skräddarsydd för avkoppling och vila medan cockpit har gott om utrymme för komfortabel samvaro vid olika tillfällen. Det extralånga taket och den stora tackluckan med tre fönster ger möjlighet till stor flexibilitet i alla väder, både i hamn och ute till havs. Det långa taket gör att kapellet som försluter cockpit mycket lätthanterligt. I cockpit finns till båtstorleken sett mycket rymliga och komfortabla sittutrymmen för åtta personer. Bordet är justerbart, vilket ger utmärkta möjligheten att även använda sittgruppen som soldäck eller som en extrasäng för två personer. Pentryt är välutrustat och på rätt höjd ergonomiskt, det har ett arbetsbord som går att förlänga och det finns även gott om förvaringsutrymmen. Som standardutrustning finns en keramisk spis (diesel), kylskåp med frysfack samt en integrerad diskho och draglådor för matporslin. Kabinerna under däck är skräddarsydda för vila och domineras av en solid dubbelsäng, vilket ger en känsla av exklusivitet och lyx. Mittkabinen har ett stort modernt panoramafönster som ger volym och ljus, i förkabinen har du även ull ståhöjd. Kabinerna är även utrustade med varsin divan samt gott om förvaringsutrymme. Toalett- och duschutrymmena är placerade mitt i båten.
Båten på bilden är en ny 33 OC 2013


Finansiering

Pris: 2.199.000 kr
Kontantinsats: 20 %
Ränta: 2,95 %
Uppläggningsavgift: 595 kr
Aviavgift: 55 kr
Månadskostnad: 17.001 kr (120 månader)

Annonsen finns inte kvar

<< Tillbaka